Szakkereskedő Győr

Rólunk

A Rév - Kapu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő, győri székhelyű, garázskapukat, iparikapukat, kaputechnikai eszközöket, és automata üvegajtókat, sorompókat forgalmazó – telepítő, kis- és nagykereskedelmi, és szolgáltató vállalkozás. A társaságot alapító tagok természetes személyek.

Célunk:
Ügyfeleink részére minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása. Ezt partnereink igényeinek felmérésével, magas minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal, műszaki csapatunk folyamatos szakmai képzésével érjük el.

1994-ben történt alapításunk óta hivatalos márkaképviselete vagyunk a HÖRMANN lakossági és ipari kapu, rakodástechnikai rendszereket, - rámpa kiegyenlítőket, kaputömítéseket, dokkoló állásokat - készítő vállalkozásnak. Ez idő alatt eltelt időben munkatársainkkal kellő gyakorlatra és tapasztalatra tettünk szert a kivitelezés terén.
 

atinak.jpg  frici.jpg
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.